Kesän suurin mäkkijuhla, Juhannus, lähestyy vääjäämättä – juhannuksena on kesän kovin sesonki vuokramökeissä, mitä paremmasta mökistä on kyse, sen varmemmin se on varattu juhannuksena. Juhannukseksi vuokramökkiä haluavan kannattaa olla liikkeellä ajoissa.

Mökkimajoitus Juhannuksena isommallekin porukalle

Vuokramökkien valikoima on laaja ja tästä joukosta on helppo etsiä mm. Lomarenkaan verkkopalvelun kautta. Mökkimajoitus on edullinen ja mukava majoitusratkaisu. Mökkiä vuokratessa voit valita varustelu- ja palveluvalikoiman vastaamaan omia tarpeitasi.

Juhannuksen aikaan tunnelma on parhaimmillaan mökkikylissä tai tarpeeksi isossa, useamman perheen asuttavassa isossa mökissä. Viikonlopun mökkilomalle kannattaa lähteä isommalla porukalla, jolloin aika ei käy pitkäksi vaikka perinteinen juhannussää yllättäisi.

Jos mökkiporukka on iso ja tiedossa on vauhdikkaampi loma, kannattanee varata palveluista mökin jälkisiivous. Tällöin vuokralaisten ei tarvitse siivota mökkiä lähtiessään. Jos siivousta ei ole tilattu ja mökki jää sotkuiseksi lähtiessä, tulee tästä jälkisiivouksesta erillinen lasku vuokralaiselle.

Mistä mökki Juhannukseksi 2011

Suomessa on kourallinen vuokramökkejä tarjoavia mökkivuokraamoita. Yritysten verkkosivujen kautta on vaivatonta etsiä vuokrakohteita, määritellä makuupaikkojen määrä sekä katsoa milloin mökit ovat vapaana.

Lomarengas

Lomarengas on Suomen tunnetuin ja isoin mökkivuokraamo. Lomarengas tarjaa yksityisten ja yritysten vuokramökkejä ympäri Suomen. Erityisen suosittuja kohteita on vuokramökit hiihtokeskusten läheltä.

Katso tästä Lomarenkaan mökkikohteet

Huvila.net

Huvila.netin kautta voi myös etsiä lomamökkejä – palvelun mökkivalikoima ei ole yhtä kattava Lomarenkaan palvelun kanssa, mutta täältä kannattaa etsiä mökkiä, jos Lomarenkaan kohteet on varattuna haluttuun aikaan.

Huvila.net

Tori

Tori.fi:n verkkopalvelusta löydät vaikka mitä! Jopa vuokramökit. Tällä hetkellä palvelussa on noin 1500 mökkikohdetta tarjolla – ole nopea ja varaa oma Juhannusmökkisi Torin kautta!

Katso Tori.fi:n loma-asunnot tästä

Mökki ulkomailta juhannuksena?

Entäpä ulkomaat? Juhannus ei ole pelkästään Suomalaisten juhla. Juhannusta voi viettää myös naapurimaissamme – juhla on tuttu myös naapureillemme Virossa ja Ruotsissa

Viro

Viron Suomea edullisempi hintataso on yksi osasyy siihen, miks suomalaiset reissaavat naapurimaassamme jatkuvasti. Saaremaan kaunis luonto vetää puoleensa. Vuokrattavien lomamökkien hinta ja sijainti on Saaremaalla kohdallaan.

Ruotsi

Ruotsin kansankodissa Juhannus on yhtä suuri juhla kuin Suomessakin. Kesällä Ruotsalaiset siirtyvät omille mökeilleen tai kerääntyvät naapureiden kanssa viettämään pihajuhlia omalle tontille.